Χρήστος Ντάλλας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

 

Email: ntallasx@otenet.gr

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρήστος είναι ο ιδρυτής του γραφείου και ο επικεφαλής του Νομικού Τμήματος.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990 κι έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας (ως δικηγόρος) το 1992, όταν και ίδρυσε το γραφείο και ξεκίνησε τη νομική του καριέρα. Το 2004 και σε ηλικία 34 ετών προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, γινόμενος έτσι ο νεότερος δικηγόρος στην ιστορία του Συλλόγου με το σχετικό βαθμό.

 

Ο Χρήστος έχει μια σχεδόν τριακονταετή εμπειρία στο χειρισμό ποικίλλων υποθέσεων από κάθε φάσμα του δικαίου. Έχει δουλέψει σε πολυάριθμες υποθέσεις και διαθέτει μεγάλο αριθμό πελατών, ενώ παράλληλα είναι συνεργαζόμενος δικηγόρος γνωστών Ελληνικών Τραπεζών και Ασφαλιστικών Εταιρειών. Ο Χρήστος ειδικεύεται σε όλους τους τομείς του δικαίου, με έμφαση στο αστικό, ποινικό, εμπορικό και διοικητικό δίκαιο, καθώς και στο δίκαιο ακινήτων.

 

Μέσω της δημιουργίας προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες του, ο Χρήστος παρέχει νομικές συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη και πιστεύει ακράδαντα στο ρόλο του ως δημόσιος λειτουργός.

 

Επαγγελματικός Σύλλογος:
Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσπρωτίας από το 1992

 

Εκπαίδευση:
Τμήμα Νομικής (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)